15-1-2016. Διανομή μήλων, ακτινιδίων και πορτοκαλιών στους δικαιούχους προγράμματος επισιτιστικής & βασικής υλικής συνδρομής & Κοινωνικών Παντοπωλείων Δήμων

15/01/2016 13:08  -  341 αναγνώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       

       ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ  

        ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                     ΠΡΟΣ: M.M.E

   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

         ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ο.Κ.Α.Σ)

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

      Ο Δήμος Σητείας ενημερώνει τους πολίτες πως η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης θα διενεργηθεί διανομή μήλων, ακτινιδίων και πορτοκαλιών μέσω των Φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κρήτης.

Θα μοιραστούν περίπου 150 τόνοι φρούτων τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της  ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Οι ωφελούμενοι θα είναι οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, καθώς και οι δικαιούχοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων και της Περιφέρειας Κρήτης. Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 από τους φορείς δικαιούχους της κάθε Περιφερειακής Ενότητας της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετέχουν στη σύμπραξη.

 

 

            Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

            Αντιδήμαρχος Σητείας

 

               Λεωνίδας Τερζής