13-06-2012.Δήλωση Δημάρχου για την ΑΝΑΚΛΗΣΗ του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου Σητείας

14/06/2012 11:40  -  216 αναγνώσεις

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε, ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μετά και τις έντονες αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής, του κ. Μ.Καρχιμάκη αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας της Σητείας, προχώρησε στην ανάκληση του νέου Οργανισμού του νοσοκομείου Σητείας, που είχε δημοσιευτεί πρόσφατα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εδιαφοροποιείτο ουσιαστικά από τις αρχικές προτάσεις των αρμοδίων οργάνων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Η θετική αυτή εξέλιξη, αποτέλεσμα της  συλλογικής προσπάθειας των αρμοδίων θεσμικών φορέων του Δήμου μας, αποδεικνύει ότι, όταν ενεργούμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό, πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Και μετά τις εκλογές όμως, οφείλουμε όλοι να είμαστε σε επαγρύπνηση και εγρήγορση, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε μία ενδεχόμενη υποβάθμιση του νοσοκομείου μας, που θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της περιοχής μας».

Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες για την «ψήφο  εμπιστοσύνης», που παρέχουν στο Νοσοκομείο μας, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση της πληρότητας του».