16-11-2012.Απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής στους μαθητές που πήραν μέρος στην εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας της Σητείας

16/11/2012 12:42  -  669 αναγνώσεις

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων της πόλης μας, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 13/10/2012 στην εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας της Σητείας στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Σητείας και της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA).

Ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους μαθητές για την εθελοντική συμμετοχή τους, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους σε ό,τι αφορά την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς όλων μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία τους για το θαλάσσιο περιβάλλον και συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη κατανόηση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.