15/2/2012.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΏΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

15/02/2012 08:59  -  230 αναγνώσεις

Αξιότιμε Κύριε , Υπουργέ

  Σας αποστέλλουμε αντίγραφο της 11/2012 απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με την οποία το σώμα αποφάσισε  ομόφωνα να ζητηθεί από το Υπουργείο σας η μείωση των υπερβολικά υψηλών τιμών εκκίνησης ζώνης που ισχύουν σήμερα στους περισσότερους οικισμούς και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα που συνοδεύει την απόφαση. Όπως και εσείς θα διαπιστώσετε από την ανάγνωση των ανωτέρω, πρόκειται για απόλυτα δικαιολογημένο αίτημα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η ικανοποίηση του οποίου θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα αποτινάξει από την πλάτη των συνδημοτών μας – άδικα όπως είναι προφανές – φορολογικά βάρη που υφίστανται στους σημερινούς δύσκολους για την οικονομία και τη χώρα μας καιρούς.                               

  Με τη βεβαιότητα ότι θα προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες προς την προαναφερθείσα κατεύθυνση, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

                                                                                                            

           Με εκτίμηση,

     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ