28-06-2012.ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

28/06/2012 13:28  -  496 αναγνώσεις

Απευθύνουμε έκκληση στην ανθρωπιά και την ευαισθησία των συνανθρώπων μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο πάσχει ο 24χρονος γιος του συμπολίτη μας, συνταξιούχου υπαλλήλου της ΕΑΣ κ. Γ.Καμινάκη. Ο Μιχάλης διαγνώστηκε με σοβαρότατο πρόβλημα στον εγκέφαλο, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε 4 επεμβάσεις, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει ελπίδα αποκατάστασης της υγείας του μόνο σε περίπτωση που μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Καθώς, όμως το κόστος για τη μεταφορά του είναι δυσβάσταχτο, έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό ειδικός λογαριασμός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα (Αρ.λογαριασμού: 777888).

Έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης όλων μας, παρακαλούμε, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει, ώστε ένας νέος συνάνθρωπος μας να ζήσει και να μπορέσει ξανά να ονειρευτεί!!!

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Μιχάλη, μπορούν είτε να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (αρ.λογ/μού: 777888), είτε να επικοινωνήσουν με το συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κ. Καμινάκη Μάνο στο τηλέφωνο: 6974032075.

Παρακαλούμε επίσης, να γνωστοποιήσετε το θέμα σε όσους περισσότερους γίνεται.