01-08-2012.ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 2012

01/08/2012 14:21  -  720 αναγνώσεις

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), συνδιοργανώνει με τον Φυσιολατρικό-Ορειβατικό Σύλλογο Σητείας και όλους τους φίλους του ποδηλάτου στη Σητεία, ποδηλατικό γύρο μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Συμμετοχή :Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι και όλες, από δέκα (10) ετών και πάνω. Η ευθύνη για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Προκειμένου για τους ανήλικους ποδηλάτες, βαρύνει τους γονείς ή κηδεμόνες αυτών.
Αφετηρία -Διαδρομή : Αφετηρία έχει οριστεί,η κεντρική πλατεία της Σητείας. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες έχει μικρό βαθμό δυσκολίας και είναι η ακόλουθη : Από την Κεντρική πλατεία είσοδο στην Ελ.βενιζέλου προς το Λιμάνι, από το Τελωνείο μέσω Β. Κορνάρου και Κ. Σήφη επιστροφή στην Κ.Πλατεία, από όπου συνεχίζει στην Κ.Καραμανλή μέχρι το ύψος της ΤΕΚ. Στη συνέχεια ακολουθεί πορεία προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, εμπρός από τα δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης ,στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη ακολουθεί πορεία αριστερά ,πριν από τη γέφυρα στα Λιβάδεια δεξιά και από εκεί μέσω του αγροτικού δρόμου Σητείας – Πισκοκεφάλου, φτάνει στην Κάτω Επισκοπή και επιστροφή, ακολουθώντας τον ποταμό Παντέλη εώς τη γέφυρα της Παραλειακής οδού στην Κ. Πλατεία.
Ασφάλεια διαδρομής :Προπομπός στους ποδηλάτες θα βρίσκεται Τροχονόμος της Ελληνικής Αστυνομίας .Παράλληλα δυνάμεις τις Ε.Δ.Ε.Α.Κ. θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής .

Χάρτης Διαδρομής