02-02-2012.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ Ο.Ε.Κ. ΜΕ ΘΕΜΑ : " ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Κ.ΚΑΤΑΝΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΗΤΕΙΑ ΙΙΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΣΥΛΛΙΟΥ & ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ"

02/02/2012 09:04  -  260 αναγνώσεις

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε, στο οικόπεδο του Ο.Ε.Κ. στην πόλη μας, όπου έχει ανεγερθεί (και τελεί υπό ολοκλήρωση) το συγκρότημα εργατικών κατοικιών ΣΗΤΕΙΑ ΙΙΙ, έχει παραμείνει αδόμητο ένα μεγάλο μέρος του (αυτό που διαφαίνεται στο συνημμένο Τοπογραφικό διάγραμμα κάτω από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που συνδέει το φρούριο Καζάρμας με το Νεκροταφείο).

Σας παρακαλούμε λοιπόν για την παραχώρηση της χρήσης του συγκεκριμένου τμήματος στο Δήμο μας για διάστημα 20 ετών και άνω, προκειμένου ακολούθως να προχωρήσουμε από την πλευρά μας σε μελέτη και δημιουργία αλσυλλίου και υπαίθριου πολυχώρου εκδηλώσεων – κυρίως πολιτιστικών – , παιδικής χαράς στο συγκεκριμένο τμήμα.

Πιστεύουμε στη θετική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας, αφού έτσι θα συμβάλετε στην παροχή στους πολίτες της πόλης μας ενός σημαντικού δημόσιου χώρου, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά – και μάλιστα πρωτίστως - και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του συγκροτήματος ΣΗΤΕΙΑ ΙΙΙ. Παράλληλα, θα προκύψει και όφελος για τον Οργανισμό, αφού ο Δήμος Σητείας με δαπάνες του θα αναβαθμίσει τον συγκεκριμένο χώρο ιδιοκτησίας σας.

Εν αναμονή της – καταφατικής όπως θέλουμε να πιστεύουμε – απάντησής σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.                                                   

 

                                                                Ο Δήμαρχος Σητείας

 

                                                                Θοδωρής Πατεράκης