24-02-2012. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ

24/02/2012 12:40  -  193 αναγνώσεις

ΘΕΜΑ : Καθιζήσεις – καταπτώσεις επαρχιακών οδών. 

   Σας γνωρίζουμε ότι μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών, έχουν συντελεστεί αρκετές βλάβες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου μας, τις περισσότερες από τις οποίες έχουμε γνωστοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου - η οποία πάντως το τελευταίο χρονικό διάστημα τελεί υπό κατάληψη - με το 320/26-1-2012 έγγραφό μας (αντίγραφο του οποίου σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας). Πέραν των αναφερομένων βλαβών στο παραπάνω έγγραφο (οι οποίες τον τελευταίο μήνα που μεσολάβησε από την αποστολή του εγγράφου έχουν ενταθεί σε επικινδυνότατο βαθμό), σας επισημαίνουμε και τις παρακάτω άκρως επικίνδυνες βλάβες οι οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης :

-  Παρατηρούνται έντονες καθιζήσεις του οδοστρώματος σε πολλά τμήματα της επαρχιακής οδού Αγ. Φωτιά – Παλαίκαστρο που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.

-     Κατέρρευσε σε περισσότερο από το μισό του πλάτους της η επαρχιακή οδός Ζού – Σταυρωμένος περίπου 100 μ. πριν τον οικισμό Σταυρωμένου.

  Παρακαλούμε λοιπόν για τις – κατά το δυνατόν – άμεσες ενέργειές σας λόγω αρμοδιότητας για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων, τα οποία εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

                                                                          Με εκτίμηση,

                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

                                                                  ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ