24/2/2012.ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

24/02/2012 10:14  -  201 αναγνώσεις

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) διακηρύσσει την επανάληψη του Πρόχειρου Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών Σητείας και Παλαικάστρου, και συγκεκριμένα για τα είδη οπωροπωλείου και τα είδη αρτοποιείου, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από τη Δ/νση Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για τα είδη οπωροπωλείου και τη χαμηλότερη τιμή για τα είδη αρτοποιείου, προϋπολογισμού 10.606,00 € με το Φ.Π.Α για τα είδη οπωροπωλείου και 3.375,00 € με το Φ.Π.Α. για τα είδη Αρτοποιείου.

       Οι υποψήφιοι προμηθευτές μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για μια ή και τις δύο κατηγορίες προϊόντων.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει την Tετάρτη 29-2-2012 και ώρα. 11.00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. στην οδό Α. Παπανδρέου 6 στη Σητεία, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.Α.Σ., οδός Α. Παπανδρέου 6 και στο τηλέφωνο 28430 23775, από όπου μπορούν να προμηθευτούν αντίγραφο της αναλυτικής διακήρυξης.

 

Ο Πρόεδρος

του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

 

 

Γιάννης Αυγουστινάκης