19-01-2012.ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

19/01/2012 14:20  -  582 αναγνώσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του Δήμου Σητείας παρουσία του Δημάρχου κου Θοδωρή Πατεράκη και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λασιθίου κου Νίκου Κουδουμά.
Ο Δήμαρχος κος Πατεράκης καταρχήν ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια έκανε μία σύντομη αναδρομή των πεπραγμένων του Δήμου κατά την πρώτη χρονιά ανάληψης των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή. Αναφέρθηκε αφενός, στα προβλήματα που ανέκυψαν στα πλαίσια της νέας διοικητικής διάρθρωσης του Δήμου, αφετέρου στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τους εργαζόμενους, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Τόνισε επίσης, ότι υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης στο Δήμο Σητείας και διαβεβαίωσε, ότι η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση, ότι σύντομα τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα είναι ορατά.
Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου να συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στην υλοποίηση του προγράμματος της Δημοτικής Αρχής και στην επίτευξη κοινών στόχων και προσδοκιών.