25-04-2012.Ξεκινάει από σήμερα η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του ΟΓΑ /ΛΑΕ για το έτος 2012.

25/04/2012 09:20  -  214 αναγνώσεις

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

To KEΠ του Δήμου Σητείας σας ενημερώνει ότι από σήμερα 25 Απριλίου 2012 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του ΟΓΑ /ΛΑΕ για το έτος 2012 και λήγει τη 25η Μαΐου 2012.

Οι αιτήσεις για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας γίνονται  μέσω των ΚΕΠ και περιλαμβάνουν:

Α..Προγράμματα Τουρισμού με δύο επιλογές: 8ημερες διακοπές και 3ήμερες εκδρομές.

Β. Δωρεάν Παροχή Βιβλίων.

Δικαιούχοι των ανωτέρω προγραμμάτων είναι οι ακόλουθοι:

     1. Όλοι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ.

       2. Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. 

       3. Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι- παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ.

       4. Δικαιούχοι σύνταξης επιζώντων.

Ο Δικαιούχος που προσέρχεται στο Κ.Ε.Π. προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2012, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσει:

α) Τα Βιβλιάρια Υγείας Ο.Γ.Α. (ατομικό και των προστατευομένων μελών, τα οποία θέλει να συμμετέχουν στις διαθέσιμες παροχές μαζί του), θεωρημένα- σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

β) Απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχει) ή απόκομμα καταβολής εισφορών.

γ) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

δ) Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ- χήρες ή και ορφανά, θα πρέπει να προσκομίσουν και την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Κέντρου Εξυπηρέτησης  Πολιτών του Δήμου Σητείας , καθημερινά από  8:00 το πρωί έως 8:00 το βράδυ .