4/5/2012.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Τ.Κ. ΖΗΡΟΥ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <<ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ >>.

04/05/2012 11:17  -  257 αναγνώσεις

  Ανακοινώνεται στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Ζήρου, ότι στα πλαίσια της πρότασης που πρόκειται να υποβληθεί από το Δήμο μας για την ένταξη των οικισμών της Τοπικής κοινότητας (Ζήρος, Ξερόκαμπος, Χαμαίτουλο, Καλό Χωριό) στο πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ – ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», καλεί τους κατοίκους της περιοχής σε ανοιχτή λαική συνέλευση στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζήρου την Πέμπτη 10 Μαίου το απόγευμα και ώρα 18:30 προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Η εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων στο πρόγραμμα, θα τους εξασφαλίσει – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση – αναβάθμιση της ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιρίων τους (θερμομόνωση, αντικατάσταση κουφωμάτων, ενεργειακά τζάκια, αντικαταστάσεις καυστήρων, κλπ.), συνεπώς και μείωση των δαπανών θέρμανσης – κλιματισμού.  

  Η ένταξη λοιπόν της Τοπικής Κοινότητας Ζήρου στο πρόγραμμα αυτό, θα επιφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στο περιβάλλον, στην τουριστική προβολή της περιοχής, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά και στην καθημερινή οικονομία των κατοίκων της.

 

                                                                    ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ