2/4/2012.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

02/04/2012 14:48  -  170 αναγνώσεις

Ο Δήμαρχος Σητείας συναντήθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο γραφείο του με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις επί πολλών θεμάτων που αφορούν το Δήμο Σητείας αλλά  και  την Περιφέρεια Κρήτης.

 Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία των οδικών έργων, το αεροδρόμιο, ζητήματα πρωτογενούς τομέα, τουρισμού, διαχείρισης απορριμμάτων δρομολογημένων και μη και γενικά όλων των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας, με επιθυμία τη συνεργασία για την εξεύρεση και προώθηση λύσεων, πάντα από τη θέση που έχει ταχθεί κάθε ένας να υπηρετήσει τον πολίτη αυτή την δύσκολη ειδικά περίοδο που διανύουμε.

Η συνάντηση αυτή ήταν αρκετά ενημερωτική και γόνιμη και όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Πατεράκης <<Ανταλλάξαμε απόψεις σε θέματα που αφορούν το Δήμο, την Περιφέρεια και τον τρόπο προώθησης και επίλυσής τους. Διαπιστώσαμε κοινά θέματα που μας αφορούν και θα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας – Δήμος, Περιφέρεια, πολιτικοί- ώστε να αντιμετωπιστούν και να δοθούν λύσεις>>.