19-10-2012.Συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Υγείας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων με σκοπό την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο.

19/10/2012 11:20  -  685 αναγνώσεις

Στην Αθήνα μετέβη χθες, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Σητείας κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Πλακιωτάκη με σκοπό την προώθηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο.

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής (μέλος της οποίας είναι ο κ. Πλακιωτάκης) είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο παρουσία του νέου Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκη.

Ο Δήμαρχος και ο κ. Πλακιωτάκης ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Σητείας (έλλειψη καρδιολόγου, τροποποίηση Οργανισμού, αυτοδιοίκητο Νοσοκομείου) και ζήτησαν την προσωπική του παρέμβαση (την οποία και τους υποσχέθηκε) για την επίλυσή τους.

Επίσης συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Καλογιάννη για να συζητήσουν το θέμα του αεροδρομίου. Στη συνάντηση στην οποία παρευρίσκοντο και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου διαπιστώθηκε η ομαλή εξέλιξη του έργου και αποφασίσθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη που σηματοδοτεί την ομαλή χρηματοδότηση του έργου και την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσής του.