5-8-2013.Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Σητείας στον κ. Μιχάλη Καζαμία για την πολυετή προσφορά της οικογενείας του στο Δήμο Σητείας.

05/08/2013 11:12  -  610 αναγνώσεις

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστου 2013 τίμησε, σε ειδική τελετή στο γραφείο του, τον κ. Μιχάλη Καζαμία- υιό του Γιάννη Καζαμία-  απονέμοντας του τιμητική πλακέτα ως ελάχιστο φόρο τιμής για την πολυετή προσφορά της οικογενείας του στην Τοπική Κοινότητα Χαμεζίου και γενικότερα το Δήμο Σητείας.

Ο Δήμαρχος Σητείας έκανε αναφορά στην προσφορά και στο ήθος της οικογένειας Καζαμία χαρακτηρίζοντας την ως «φάρο καθοδήγησης» για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Απονέμοντας την τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος Σητείας δήλωσε τα ακόλουθα: «Στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος μας, περιπτώσεις και συμπεριφορές, όπως αυτές που τιμούμε σήμερα, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και μας διαβεβαιώνουν πως υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης, πως δε χάθηκαν όλα, αφού η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια και η ανθρωπιά, που μας χαρακτηρίζουν σαν λαό, δεν έχουν εκλείψει».