29.8.2013.Δήλωση του Δημάρχου Σητείας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

29/08/2013 15:09  -  570 αναγνώσεις

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, που με σκληρή και επίμονη προσπάθεια, πετύχατε την είσοδό σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί μία σημαντική νίκη, που μας γεμίζει δικαιολογημένη υπερηφάνεια.

Ως Δήμαρχος Σητείας συμμετέχω στη χαρά σας μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους σας, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Είμαι βέβαιος, ότι θα επιδείξετε τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο για την επίτευξη και των μελλοντικών σας στόχων. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας και αφοσίωση στις νέες, τις φοιτητικές πλέον, υποχρεώσεις σας, θα καταβάλλετε κάθε προσπάθεια, ώστε να καταστείτε πολύτιμο και δημιουργικό μέλος της κοινωνίας και της πατρίδας μας, που σε σας εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πρόοδό σας, θα σας στηρίζουμε στις δυσκολίες και θα σας ενισχύουμε στα όποια προβλήματά σας.

Και όσοι δεν πετύχατε, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι πανελλήνιες είναι μία μόνο δοκιμασία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και σε καμία περίπτωση δεν προδιαγράφουν τη μετέπειτα ζωή μας. Ακόμα κι αν δεν μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, υπάρχουν εναλλακτικές ευκαιρίες και λύσεις, αρκεί να τις ανακαλύψετε.

 

Ο Δήμαρχος Σητείας

Θοδωρής Πατεράκης