15-7-2013.Η Philadelphia Jazz Orchestra ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό της Σητείας

15/07/2013 10:55  -  606 αναγνώσεις

 

Η Philadelphia Jazz Orchestra ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό της Σητείας & του Μακρύ Γιαλού

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Σητείας και της εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Ανατολικής Κρήτης και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ναυτικού Ομίλου Σητείας έρχεται η κορυφαία Philadelphia Jazz Orchestra να προσφέρει μοναδικές στιγμές ποιοτικής ψυχαγωγίας και να κατακτήσει το κοινό της Σητείας, του Μακρύ Γιαλού, της Ιεράπετρας, του Αγίου Νικολάου και της Ελούντα.  

Η Philadelphia Jazz Orchestra με εικοσιοκτώ (28) μέλη είναι μια από τις καλύτερες ομάδες ταλαντούχων μουσικών -μαθητών και φοιτητών- που περιοδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη και διαθέτει παγκόσμια ακτινοβολία και αναγνώριση.

Η Philadelphia Jazz Orchestra ιδρύθηκε το 2003 από τον Joe Bongiovi, Rob Reeve και τον Γιώργο Παπαδάκη με σκοπό να αξιοποιεί το ταλέντο των νέων μουσικών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δέκα χρόνια μετά η Philadelphia Jazz Orchestra  έχει κάνει περιοδείες στην Αμερική και την Ευρώπη, έχει δώσει μοναδικές παραστάσεις μεταξύ άλλων στο Kennedy Center στην Washington, στο θρυλικό Zanzibur Blue Jazz Club στην Φιλαδέλφεια, στο Conduit Music Club και στο Waterfront Park στο Trenton, στο Hershey Park  και έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στο Montreux Jazz Festival στην Ελβετία, στο Φεστιβάλ Jazz στην Ιταλία και σε πολλές άλλες μουσικές διοργανώσεις.

Η Philadelphia Jazz Orchestra κλείνει φέτος 10 χρόνια με αμέτρητες παραστάσεις σε διεθνείς μουσικές σκηνές και κυκλοφορεί ένα CD με τίτλο PJO-X με τα πιο δημοφιλή κομμάτια.

Η Philadelphia Jazz Orchestra διεκδικεί μια εξέχουσα θέση ανάμεσα στις καλύτερες ορχήστρες στον κόσμο και σας προσκαλεί να την απολαύσετε την

 

Πέμπτη 18 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Σητείας ώρα 21:00

&

   Παρασκευή 19 Ιουλίου στο λιμανάκι στο Μακρύ Γιαλό ώρα 21:00

 

Είσοδος ελεύθερη