4.12.2013.Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες τίμησε ο Δήμος Σητείας.

04/12/2013 11:06  -  552 αναγνώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                ΣΗΤΕΙΑ 4/12/2013

ΔΗΜΟΣ  ΣΗΤΕΙΑΣ                                 

Δ.Ο.Κ.Α.Σ.                                              

 

      Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο  Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.),  οι Σχολικοί Σύμβουλοι Φυσικής Αγωγής, Αγγλικής Γλώσσας, 68ης Περιφέρειας Π.Α., Δημοτικής Εκπαίδευσης της 3ης περιφέρειας Λασιθίου, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ’/σης Ν. Λασιθίου και το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), συνδιοργάνωσαν  εκδήλωση, το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου SITIA BEACH RESORT (Γαλλικό).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχεδόν όλα τα σχολεία του δήμου Σητείας με βιωματικές δράσεις και παρουσιάσεις εργασιών, που εκπόνησαν.

    Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Γιώργος Καπελάκης και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο ίδιο άθλημα Μιχάλης Λεμονής.

       Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σητείας , Θεόδωρος Πατεράκης , ο π. Γεώργιος Γουλιέλμος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Αντιδήμαρχος Σητείας και Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ. κ Λεωνίδας Τερζής  και ο Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. κ. Αθανάσιος Κατσασγκόλης

    Στο ακροατήριο παρευρέθησαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π.Ε. κ Ξαρλή ,προσχολικής αγωγής κ. Κανδεράκη , αγγλικής γλώσσας  κ. Πουλά , Ειδικής Αγωγής κ.Τριπολιτάκης , πλήθος μαθητών , εκπαιδευτικών και πολιτών.

 

    Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του ξενοδοχείου sitia beach resort για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και την διεύθυνση του καφέ ΕΝ ΠΛΩ για την δαπάνη της παράθεσης γεύματος στους Παραολυμπιονίκες και στους Συμβούλους εκπαίδευσης.

 

                                                                                       Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

 

                                                                                             Λεωνίδας Τερζής