22-1-2013. Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Σητείας

23/01/2013 13:48  -  255 αναγνώσεις

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Σητείας την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ του Δημάρχου κ. Θ. Πατεράκη, των Αντιδημάρχων Γιάννη Αυγουστινάκη, Γιάννη Χατζηνάκη, Μιχάλη Αντωνιδάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοζυράκη Νίκου καθώς και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κουρουπάκη Νίκου.

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ευχήθηκε σε όλους υγεία και τους έδωσε την ευλογία του, εκφράζοντας την ελπίδα του το 2013 να είναι μια χρονιά ανάπτυξης για την περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟ για την παρουσία του, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Δήμου τους οποίους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία που είχαν την διετία που πέρασε είπε:

 << …Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είχαμε μια πολύ θετική πορεία ως τώρα κι αυτό οφείλεται σε σας σε ένα μεγάλο βαθμό. Το αναγνωρίζω δημόσια. Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο όπως αυτό έχει διαμορφωθεί και αφορά την αυτοδιοίκηση, τη δική σας μισθολογική κατάσταση, τις απαιτήσεις της κοινωνίας που συνεχώς αυξάνονται, φαίνεται ότι το συναίσθημα υπερίσχυσε όλων των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν στα σπίτια σας και στο Δήμο. Αυτό είναι πολύ θετικό για την μετέπειτα πορεία μας και σαν Δήμος και σαν κοινωνία. Πιστεύω ότι και  μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου θα έχομε μια τέτοια συνεργασία η οποία στοχεύει στο να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να δημιουργήσουμε εκείνα τα έργα υποδομής τα οποία θα αυξήσουν την αναπτυξιακή προοπτική που είχε ξεκινήσει από τα προηγούμενα χρόνια στην περιοχή μας. Και πιστεύω ότι στο τέλος όλοι θα μείνουμε ικανοποιημένοι……>>.

Στην κοπή που ακολούθησε, υπήρξε η έκπληξη με τα 3 φλουριά στα οποία αντιστοιχούσαν κατά σειρά, ημέρες άδειας για τους τυχερούς υπαλλήλους 4, 3 και 2 ημέρες Η διαδικασία έγινε μέσω μιας κατάστασης υπαλλήλων στην οποία αναγράφονταν όλα τα ονόματα των εργαζομένων του Δήμου με τυχαία αρίθμηση και οι τυχεροί ήταν οι Γιώργος Μαυρακάκης, η Μαρία Καμπανάκη και Νίκος Δρακάκης.