17-10-2013.Επίσκεψη μαθητών τρίτης τάξης 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας στον Δήμαρχο Σητείας

17/10/2013 12:46  -  594 αναγνώσεις

Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκαν σήμερα οι μαθητές της τρίτης τάξης του  3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους κ. Αντιγόνη Γιαννουρή και κ. Αναστασοπούλου Κων/να .

 Η επίσκεψη αυτή έγινε στα πλαίσια του μαθήματος της μελέτης περιβάλλοντος και είχε επιλεγεί ο Δήμος μας προκειμένου οι μαθητές να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Οι μαθητές αφού περιηγήθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου  επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο στο γραφείο του, ο οποίος τους  υποδέχθηκε και τους καλωσόρισε. Στη  συνέχεια μετέβηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συμμετείχαν σε μια μικρή εικονική συνεδρίαση του Δ.Σ. Υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους για θέματα που τους απασχολούν (αδέσποτα σκυλιά, παιδικές χαρές, καθαριότητα κ.λ.π.) και ενημερώθηκαν στη συνέχεια από τον Δήμαρχο για την  λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για τη  λειτουργία του  ανώτερου θεσμικού οργάνου του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο .

EIKONA