29-8-2013. Υπογραφή σύμβασης προμήθειας για την κατασκευή του βιολογικού Λιθινών (Β΄Φάση)

29/08/2013 13:00  -  582 αναγνώσεις

   Υπεγράφη  τη Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στα γραφεία του Δήμου Σητείας, παρουσία του Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Λιθινών κ. Γιάννη Χατζάκη, η σύμβαση  προμήθειας, για την κατασκευή του Βιολογικού Λιθινών (Β΄φάση).

   Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σητείας κ. Πετρουλάκη Θοδωρή  και του κ. Διαλυνά Γεωργίου, νομίμου εκπροσώπου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία << ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.>> που εδρεύει στο Ηράκλειο.

   Η εκτέλεση της προμήθειας <<Κατασκευή Βιολογικού Λιθινών>> Β΄ φάση ανέρχεται στο ποσό των 150.000,00€ χωρίς Φ.Π.Α και η προθεσμία ολοκλήρωσής του είναι 6 μήνες.

   Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013  και είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινότητα Λιθινών, διότι θα επιτευχθεί με το έργο αυτό η σωστή διαχείριση των αποβλήτων, θα προστατευθεί το περιβάλλον και θα δοθεί επιπλέον η δυνατότητα εξασφάλισης ποσότητας νερού που χανόταν να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε καλλιέργεια.

eikona