24-04-2017 ΚΕΔΕ: Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών (crowdhackathon) για έξυπνες πόλεις

24/04/2017 10:16  -  1 αναγνώσεις

ban2

Στις 12 - 14 Μαΐου 2017 διοργανώνεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) το πρώτο crowdhackathon με θέμα τις έξυπνες πόλεις #smartcity.

Το ΚΕΔΕ crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν με τη βοήθεια έμπειρων μεντόρων πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών.

Στον μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν νέοι, προγραμματιστές, στελέχη δήμων, φοιτητές, μαθητές, στελέχη επιχειρήσεων, startuppers και γενικότερα όποιος έχει κάποια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση και ενδιαφέρεσαι να την αναπτύξεις και να την παρουσιάσεις σε ολοκληρωμένη πιλοτική εφαρμογή.

Μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες ή μεμονεωμένοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι με τη διαδικασία matching θα βρουν εκεί την ομάδα τους.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν πλούσια βραβεία:

1η ομάδα: 6000 ευρώ
2η ομάδα: 4000 ευρώ
3η ομάδα: 2000 ευρώ
Τρεις δωροεπιταγές των 1000 ευρώ για τις επόμενες τρεις ομάδες

Πρόσθετα βραβεία καθώς και δυνατότητες για όλους τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν στην πορεία, στο crowdhackathon.com/smartcity .

Εκτός από αυτά, οι διαγωνιζόμενοι θα συνεργαστούν με στελέχη δήμων, επιχειρήσεων, άλλους διαγωνιζόμενους και εταιρίες. Θα μάθουν για νέες τεχνολογίες, για τα προβλήματα των πόλεων και οι νικητές θα δουν την εφαρμογή τους να δουλεύει στους Δήμους !

To ΚΕΔΕ crowdhackathon smartcity διοργανώνεται με την επιχειρησιακή και τεχνολογική υποστήριξη της Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com) .

ban3

Αρχεία