Ευχαριστήριο με αφορμή την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σητεία.

30/11/2017 12:35  -  1 αναγνώσεις

  Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στη Σητεία, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Αικατερίνης,  θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της επίσκεψης.

   Ευχαριστώ ιδιαίτερα:

- Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Ιεραπύτνης & Σητείας κ.κ. Κύριλλο και Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο και σύσσωμο τον κλήρο της περιοχής μας για τη συμβολή τους καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου.

- Τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Κων/νο Ζουράρι ως Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Βουλευτή Λασιθίου κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη ως Εκπρόσωπο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντ/σης, τον Βουλευτή Λασιθίου κ. Εμμ. Θραψανιώτη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης του Λ.Σ. Πλοίαρχο κ. Γεωργ. Αλεξανδράκη  που τίμησαν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της πόλης μας.

-  Τον Διοικητή του 3ου ΚΕΠ και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ν. Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Πάνου, για την απόδοση τιμών από άγημα του 3ου ΚΕΠ.

- Τον Λιμενάρχη Σητείας κ. Ιωάννη Ψαράκη, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γεώργιο Μάλλιο καθώς και το προσωπικό των ανωτέρω υπηρεσιών για τη συμβολή τους στο σχεδιασμό και υλοποίηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.  

- Τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης Καθ. κ. Γιώργο Παπαδουράκη, τον εκλεγμένο Πρύτανη  κ. Νικ. Κατσαράκη, τον Αντιπρύτανη Καθ. κ. Ιωάννη Κοπανάκη, τον Πρόεδρο του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη, το εκπαιδευτικό-διοικητικό προσωπικό καθώς και τους φοιτητές για την υποδοχή και ξενάγηση του Προέδρου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος.

- Τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού κ. Φιλόθεο Σπανουδάκη επίσης για την υποδοχή και την ξενάγηση του Προέδρου στην Ιερά Μονή.

- Τους Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταύρου Σητείας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού –Τοπικό Τμήμα Σητείας για την ενεργό συμμετοχή και πολύτιμη βοήθειά τους.

- Την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κα Πλατανάκη Ελένη για τη συντονιστική της δράση.

- Όλα τα Μ.Μ.Ε. για τη λεπτομερή και ουσιαστική κάλυψη του σημαντικού αυτού γεγονότος.

Τέλος ευχαριστώ τους συνδημότες μας, που για ακόμη μία φορά έδειξαν τα φιλόξενα αισθήματά τους και επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την πειθαρχία και την τήρηση των αυστηρών αλλά αναγκαίων μέτρων τάξης. Αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, μεθοδικότητα και προγραμματισμός μπορούμε να πετύχουμε πολλά.


Ο Δήμαρχος Σητείας

Θοδωρής Πατεράκης