Ευχαριστήριο Δημοτικής Κοινότητας Σητείας.

16/10/2017 11:54  -  1 αναγνώσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΗΤΕΙΑΣ                      Σητεία, 16-10-2017

Πατρ. Βαρθολομαίου 9 (2ος όροφος)     

Τ.Κ. 72300 Σητεία            

 


Το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από την εθελοντική ομάδα ΣΤΟΧΟΣ – ΠΡΟΛΗΨΗ , ενημέρωση και  κλινική εξέταση σε γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.

Εμπνευστής της ιδέας ήταν η αξιαγάπητη συμπολίτισσά μας και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας κ. Νατάσα Πλακάκη που βοήθησε να γίνει  πράξη η δράση αυτή χάρη στην πολύτιμη βοήθειά της. Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι με ανιδιοτέλεια, με αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς της ανωτέρω εθελοντικής ομάδας και συγκεκριμένα τους κ. Στράτο Καραγιαννακίδη -Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη, κ. Γεώργιο Προκοπάκη-Χειρουργό, την υποστηρικτική ομάδα του ΣΤΟΧΟΥ, την κ. Λίτσα Ζαχαράκη, καθώς και σε  όσους βοήθησαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, την κ. Νατάσα Πλακάκη η οποία ήταν και ο κύριος χορηγός της δράσης, τον ΟΑΣ  και τον ΔΟΚΑΣ.

Η πιο όμορφη ανταμοιβή ήταν το χαμόγελο των γυναικών που εξετάστηκαν από τους γιατρούς της εθελοντικής αυτής ομάδας .

Σας ενημερώνουμε ότι η εθελοντική ομάδα ΣΤΟΧΟΣ-ΠΡΟΛΗΨΗ, θα είναι ξανά μαζί μας για ενημέρωση και προληπτικό έλεγχο τον Ιανουάριο του 2018.

 

Η Πρόεδρος της     
Δημοτικής Κοινότητας Σητείας

    Ελένη Πλατανάκη