Κατασκευή νέας, σύγχρονης παιδικής χαράς στον Γούδουρα.

05/09/2017 11:46  -  1 αναγνώσεις

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Δρακάκη επισκέφτηκαν την πλατεία του Γούδουρα, σε τμήμα της οποίας κατασκευάστηκε μία σύγχρονη παιδική χαρά για τους λιλιπούτειους φίλους μας, σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας παιδικών χαρών.


Παράλληλα με την κατασκευή της παιδικής χαράς αναβαθμίστηκε αισθητικά και ο περιβάλλων χώρος.

Η κατασκευή της παιδικής χαράς και η αισθητική αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου έχουν προϋπολογισμό 70.000 Ευρώ. Πρόκειται για μία αναγκαία παρέμβαση και μάλιστα σε μία αναπτυσσόμενη περιοχή, όπως αυτή του Γούδουρα, με μία ενεργή κοινωνία και θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, που χρήζει της στήριξης της Δημοτικής αρχής.  

Με την ολοκλήρωση του έργου, υλοποιείται η Α΄ φάση μίας συνολικής παρέμβασης που προβλέπει και την κατασκευή ενός κτιρίου – πολυχώρου (για το οποίο υπάρχει πλήρης ωριμότητα και διαθέτει και οικοδομική άδεια) για την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων της τοπικής κοινωνίας.

Η Δημοτική αρχή με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε ένα περιβάλλον προσεγμένης αισθητικής, έχει θέσει ως προτεραιότητα την αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας.