Δελτίο τύπου για το 5ο τουρνουά sitia 3on3.

23/08/2017 14:39  -  1 αναγνώσεις

Θέμα: 5ο τουρνουά  Sitia 3on3

 Με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε συμμετοχές διεξήχθη το 5ο τουρνουά 3on3 στο ανοικτό δημοτικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στα Λιβάδεια την Κυριακή 20/8/2017. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα ομάδες, τόσο από την Σητεία όσο και από τις άλλες πόλεις του νομού. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το "Κρητικό Σπίτι" (Γεώργιος Παπαδογιαννάκης, Ιωάννης Τουλουπάκης, Αρθούρος Φραχτσιαν, Μιχαήλ Κάβαλος) που νίκησε στο τελικό την ομάδα του "Wall"( Ιωάννης Σαμαριτάκης, Χριστόφορος Κριμιλής, Αλέξης Ντελοζάριο, Μανόλης Αγγελάκης), στο μικρό τελικό η ομάδα των "φωταγωγών" (Γεώργιος Καντικάκης, Νικόλαος Βιγικάκης, Νικόλαος Φουντοραδάκης) επικράτησε της ομάδας του "Moritz" (Αθανάσιος Κυριάκος Μπέρκοβίτς –Ιωαννίδης, Τιμόθεος Μπέρκοβιτς-Ιωαννίδης, Δημήτριος Μάντελλος, Ηλίας Γαντζούδης).

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ., προκειμένου για την διεξαγωγή των αγώνων προχώρησε σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών στην  ανακαίνιση  του γηπέδου, παρέχοντας τα μέσα και τα υλικά. Σημαντική ήταν η συμβολή των Κων/νου Χατζηδάκη και Νίκου Τριανταφυλλόπουλου οι οποίοι ανέλαβαν τις εργασίες συντήρησης, αλλά και τον συντονισμό για την προετοιμασία και διεξαγωγή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία του και την προσφορά πρώτων βοηθειών κατά την διεξαγωγή των αγώνων, όπως και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την διάθεση προσωπικού και οχήματος για τον καθαρισμό του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

Αντιδήμαρχος Σητείας

Λεωνίδας τερζής