Χαιρετισμός Δημάρχου

 

            Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι

   Με την έναρξη της Νέας δημοτικής περιόδου, εγώ ο Δήμαρχος σας, πιστός στην προεκλογική μου δέσμευση για συχνή επικοινωνία μαζί σας, εγκαινιάζω από σήμερα και αυτή τη μορφή ενημέρωσής σας.

   Η ενημέρωσή σας για όλα τα ζητήματα του Δήμου μας θα συμπληρώνεται με τα δελτία τύπου του Δήμου, τις συνεντεύξεις του Δημάρχου στα τοπικά Μ.Μ.Ε και θα ολοκληρώνεται με τις προσωπικές συναντήσεις σας τόσο με εμένα και τους αντιδημάρχους, όσο και με τα λοιπά μέλη της Δημοτικής Αρχής. Επίσης για τον ίδιο σκοπό όσο και για τη λήψη των αποφάσεων, που αφορούν τη ζωή όλων μας, υπενθυμίζω την δική σας υποχρέωση για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στις συνελεύσεις του Δήμου των τοπικών κοινοτήτων και της Δημοτικής κοινότητας Σητείας.

   Η δική μου ενημέρωση για τα δημοτικά ζητήματα ξεκίνησε αμέσως μετά την εκλογή μου από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και θα συνεχιστεί σε βάθος από τις υπηρεσίες του Δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα σας κρατώ ενήμερους για τα πάντα, αφού όπως δήλωσα και προεκλογικά όλες οι δημοτικές υποθέσεις θα μπαίνουν κάτω από άπλετο φως.

   Προτάσεις έργων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών που είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις προεκλογικά όσο και πριν από λίγο, θα εξεταστούν διεξοδικά όσον αφορά τη δυνατότητα υλοποίησής τους μέσα στη δυσχερή οικονομικά συγκυρία που διέρχεται η χώρα, και όλοι βιώνουμε. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Προς τούτο ευελπιστούμε στην συνδρομή των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων μας και των άλλων αξιωματούχων που δηλώνουν ότι αγαπούν τον τόπο μας. Θα σας ενημερώνω αν η εκφρασμένη συμπαράστασή τους έχει αποτέλεσμα ή αν παραμένει μόνο σε λόγια χωρίς αντίκρισμα.

    Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και πιστεύω ότι εκφράζω όλους εσάς, ότι δεν τραβάμε καμία διαχωριστικά γραμμή. Όποιοι είναι μαζί μας στην προσπάθεια βελτίωσης της ζωής της δικής μας και των παιδιών μας, θα έχουν και τη δική μας στήριξη, τη στήριξη όλων των πολιτών του Δήμου Σητείας .

    Στις νέες μας προτάσεις που θα διαμορφωθούν με τη σύνταξη και του νέου προϋπολογισμού του Δήμου θα περιλαμβάνονται και έργα άμεσα υλοποιήσιμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας, όπως καλό οδικό δίκτυο για εύκολη πρόσβαση στο χωράφι, στη δουλειά, καθαρή πόλη και χωριά, εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Δήμου, γρήγορη διεκπεραίωση των υποθέσεων των Δημοτών και άλλα.

   Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι στηρίζομαι σε εσάς, στην συνδρομή σας, στην συμπαράστασή σας, στην κατανόησή σας για να κάνουμε όλοι μαζί το κοινό όραμά μας πράξη για ένα Νέο Δήμο πρωτοπόρο, δημιουργικό, στον ευλογημένο αυτό τόπο που μας χάρισε ο θεός.

 

                                                    Ο Δήμαρχός σας

                                                  Θοδωρής Πατεράκης

Εκδηλώσεις
Ιουνιος  2017
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<σήμερα >>
 (94)
sao (91)