8/01/2010 Σητειακό Καρναβάλι 2010: Δηλώσεις Συμμετοχής

08/01/2010 11:32  -  1734 αναγνώσεις

 

Ο Δήμος Σητείας έχει ξεκινήσει ήδη τη διοργάνωση του εορτασμού των φετινών αποκριών. Στο πλαίσιο αυτό έχει προχωρήσει στη σύσταση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για την επεξεργασία και την πραγματοποίηση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη μας για αυτή τη χρονιά.

Με καινοτόμες ιδέες και με ζωντανή διάθεση άρχισαν ήδη οι υπεύθυνοι του Δήμου Σητείας (και όχι μόνο) να εργάζονται προετοιμάζοντας τον κύκλο των φετινών αποκριάτικών εκδηλώσεων καθώς φέτος το ημερολόγιο φέρνει τις γιορτές αυτές πολύ πρόωρα. Συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου είναι η δεύτερη Αποκριά ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν τα Κυνήγια των Θησαυρών. Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου  θα κυνηγήσουν το θησαυρό οι …Μικροί και για την Κυριακή 7 οι ομάδες των …Μεγάλων πρέπει ήδη να ετοιμάζονται. Επιπλέον, μελετάται να διευρυνθούν και να εμπλουτιστούν οι εκδηλώσεις. Μεγάλη σημασία δίνεται στην πραγματοποίηση Νυχτερινής Καρναβαλικής παρέλασης, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Δήμο Σητείας και στο  τηλέφωνο 28433-40535,40538 ή μέσω e-mail στο kaiserli@sitia.gr για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου και για περισσότερες πληροφορίες.

 

Από το Δήμο Σητείας

Οργανωτική Επιτροπή