28/01/2008. Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Σητειακού Καρναβαλιού 2008

08/02/2008 09:53  -  1591 αναγνώσεις

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Δήμος Σητείας έχει ξεκινήσει ήδη τη διοργάνωση του εορτασμού των φετινών αποκριών. Στο πλαίσιο αυτό έχει προχωρήσει στη σύσταση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για την επεξεργασία και την πραγματοποίηση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη μας για αυτή τη χρονιά.

 Η συγκεκριμένη οργανωτική επιτροπή έχει προχωρήσει ήδη σε συνεδρίαση την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Τα μέλη της μετά από διεξοδική συζήτηση προσπάθησαν να θέσουν τις βασικές κατευθύνσεις των φετινών αποκριάτικών εκδηλώσεων και να διευρυνθούν οι δυνατότητες του Δήμου Σητείας προκειμένου το Σητειακό Καρναβάλι να μπορέσει για άλλη μία χρονιά να δώσει μια ξεχωριστή νότα στην πόλη μας.     

 Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα, η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή έχει σκοπό να συνεδριάσει ξανά προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το σύνολο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας σε όλη τη διάρκεια των αποκριών, εκτός από τις δύο βασικές, την κεντρική  παρέλαση στις 9 Μαρτίου ( τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) και το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

 Ο Δήμος ζητά τη συμμετοχή όλων των δημοτών του για την οργάνωση της φετινής ξεχωριστής γεμάτης χρώμα γιορτής για τις Αποκριές. Γι' αυτό απευθύνει για άλλη μία φορά ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 5.00 το απόγευμα στο Δημαρχείο για να καταθέσουν τις απόψεις τους, για να κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα το σητειακό αποκριάτικο καρναβάλι.   

 Παρακαλούμε για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση για τις εκδηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 28433-40535 ή μέσω e-mail στο kaiserli@sitia.gr.

 Προς ενημέρωση σας , παραθέτουμε αλφαβητικά όλα τα ονόματα των μελών της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής:

1. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
2. ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΑ
4. ΚΑΪΣΕΡΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
5. ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΟΛΓΑ
6. ΛΕΛΕΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
7. ΜΑΚΡΗ ΑΝΘΗ
8. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΡΕΝΑ
9. ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
10. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
11. ΠΑΘΙΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΩ
13. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
14. ΠΕΡΡΑΚΗ ΕΦΗ
15. ΡΟΒΙΘΗ ΣΤΕΛΛΑ
16. ΣΑΟΥΛΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
17. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΑ
18. ΤΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
19. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
20. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
21. ΨΥΚΑΡΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ

1.ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙNA
2.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ
3.ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΡΕΝΑ
4.ΓΙΑΝΝΟΥΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
5.ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
7.ΛΑΤΖΑΝΑΚΗ ΡΕΝΑ
8.ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
9.ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΤΙΝΑ

                                                                  Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας