Απάντηση
13/02/2008 16:33 Άλλα θέματα  Παράθεση
gvreΣυνολικά Μηνύματα: 6#5 Εδώ μπορούμε να συζητάμε οτιδήποτε δεν αναφέρεται σε άλλη κατηγορία και αφορά το Δήμο Σητείας.
17/04/2008 14:28  Παράθεση
marconΣυνολικά Μηνύματα: 6#13

Την προηγούμενη Κυριακή πήγα στο χωριό μου Έξω Μουλιανά. Εντυπωσιάστικα από την ανάπλαση της Πλατείας και των σοκακιών. η επιλογή της πέτρας στο οδόστρωμα ήταν πολύ καλή και πετυχεμένη. Περιμένω να δώ και τον φωτισμό. Ελπίζω να επιλεγεί φωτιστικό παραδοσιακού στύλ μονόφωτο η δύφωτο φαναράκι, ώστε να διατηρήσουμε τον παραδοσιακό χαρακτήρα των χωριών μας και όχι όπως έχω δει σε άλλα χωριά, εδώ που εργάζομε, που από την μιά θέλουν παραδοσιακό χαρακτήρα και από την άλλη βάζουν ένα μοντέρνο εξωπραγματικό φωτιστικό που παρά μόνο σε "κιτσ" ανάγεται η όλη κατάσταση!

 

07/04/2009 15:56  Παράθεση
koumbouniΣυνολικά Μηνύματα: 2#27

Πότε επιτέλους θα απομακρυνθεί η λαϊκή αγορά από τον δρόμο που τόσα χρόνια γίνεται τώρα. Ζούμε ορισμένοι δημότες σε αυτό το δρόμο και επιτέλους δεν θέλουμε άλλο την λαϊκή μπροστά μας να μας κλείνει τα σπίτια, με την βρομιά μετά την απομάκρυνση των μικροπωλητών . Επιτέλους φτιάξτε τον δρόμο όπως προβλέπεται από το σχέδιο της πόλης με νησίδα στη μέση. Από την μεριά που είναι τα σπίτια μας δεν προβλέπεται πεζοδρόμιο και έτσι κάθε Τρίτη δεν μπορούμε να βγούμε από μέσα. Πόσο καιρό ακόμα θα κάνουμε υπομονή. Ας πάει σε ένα από τα νέα παρκινγκ που δεν θα ενοχλεί κανένα.


Πώς μπορούμε να βγούμε από εδω πείτε μου
21/04/2009 10:13  Παράθεση
koumbouniΣυνολικά Μηνύματα: 2#29

Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του forum αν δεν υπάρχει και μία απάντηση;

 

24/06/2011 16:24  Παράθεση
anthropomastorasΣυνολικά Μηνύματα: 4#45

 

Καλησπέρα/καλημέρα στους αναγνώστες.


Διαβάζω με προσοχή όλα τα σχετικά θέματα που αφορούν τον δήμο σας και έκπληκτος ανακαλύπτω πως μονάχα λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι πραγματικά ενφιαφέρονται για τον τόπο σας.


Σχετικα με τα προβλήματα κυκλοφορίας, αν και οχι μονοιμος κάτοικος της πόλεως σας, ετυχε λογω φιλιών να φιλοξενώ και να ξεναγώ στο τόπο σας πολλούς μη έλληνες επισκέπτες. Εγινόμουν δε και μάρτυρας διαφόρων σχολίων αλλά και προτάσεων. 


Είμαστε ορισμένοι ρομαντικοι και ιδεαλιστές και αγαπάμε τον τόπο μας και φυσικά οργιζόμαστε για την συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών μας. Φαντάζει δε στο τέλος ότι πλέον λουζόμαστε την αδιαφορία πολλών ετών χαλαρής δημοτικής συνεργασίας εκλεγμενων και πολιτών.


Για οποιον απο τους αναγνωστες ενδιαφέρεται μπορεί να συνδραμει στην προσπάθειά μου μιας και ... ετοιμάζω ένα σχετικό υπομνημα με υλικό για πολλά στραβά και προστάσεις για τον δήμαρχο αλλά και τα λοιπά γραφεία του δήμου που αφορούν αρμοδιότητες τέτοιες και θα κατατεθεί τέλος του μήνα...


εμμανουήλ γεωργόπουλος

ενεργός πολίτης

 

Απάντηση