ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΑΣ

11/08/2022 11:19  -  1 αναγνώσεις

          ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

                ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ο.Κ.Α.Σ)                                                                                              Σητεία 11/8/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

 

Η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022» συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τους μικρούς μας φίλους στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Άλσος Χλουβεράκη και να πάρουν μέρος στα εργαστήρια «Διαδρομές Προσανατολισμού» και «Διαδρομές Επιβίωσης». Για την υλοποίηση των συγκεκριμένων εργαστηρίων συνεργάστηκαν πολλοί εθελοντές – εμψυχωτές και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τα παιδιά που συμμετείχαν.

Με την ευκαιρία αυτήν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους τον Αντιπύραρχο, κ. Παύλο Καπετανάκη, τον Συντονιστή του Γεωπάρκου Σητείας, κ. Βαγγέλη Περάκη, τις Συνοδούς Βουνού, κ.κ. Μαρίνα Αγγελιδάκη, Ρίτσα Καναβάκη, Σταυρούλα Καζαναράκη και Ειρήνη Καζαμία, τους εμψυχωτές – εθελοντές, κ.κ. Δημήτρη Ζαμπετάκη, Γεωργία Ανδρουλιδάκη, Χριστίνα Ευχετζή, Όλγα Τσαντάκη και Δήμητρα Φέκα και, φυσικά, τους Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Σητείας που παρευρίσκονταν στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια των εργαστηρίων για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Η βοήθεια και η προσφορά όλων ήταν πολύτιμες για την επιτυχή έκβαση των δράσεων.

Για το επόμενο εργαστήριο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο Facebook, στην ιστοσελίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς και στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

hashtag #ΚΕ2022gr, (1) Δημοτική Βιβλιοθήκη Σητείας "Βιτσέντζος Κορνάρος" | Facebook, https://www.nlg.gr/static-page/kalokairini-ekstrateia-anagnosis-kai-dimioyrgikotitas/ 

 

Χρύσα Περράκη

Αντιπρόεδρος ΔΟΚΑΣ και Υπεύθυνης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σητείας