ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΞΩ ΜΟΥΛΙΑΝΩΝ

11/08/2022 14:35  -  1 αναγνώσεις

foto

          ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                                       

   ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                                                                                                          Σητεία 11/08/2022

                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζερβάκης συναντήθηκε σήμερα στο Δήμο με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου και τον πρόεδρο της Κοινότητας Έξω Μουλιανών.

Στην προσπάθεια του Συλλόγου για αναβάθμιση και εξωραϊσμό της περιοχής, ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου σε εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου και η παραχώρησή του στο Σύλλογο, για εξυπηρέτηση των αναγκών του που είναι αυξημένες λόγω και της ιδιαίτερα μεγάλης επισκεψιμότητας στην περιοχή και στο φαράγγι του Ρίχτη.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να εξεταστεί η αποδοχή του αιτήματος στο προσεχές διάστημα, αφού ολοκληρωθεί η προηγούμενη παραχώρηση στην αναπτυξιακή εταιρεία ΠΛΟΗΓΟΣ και ζήτησε τη συνδρομή του Συλλόγου και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για διατήρηση της καθαριότητας και ιδιαίτερα της καλής εικόνας στην περιπατητική διαδρομή του Ρίχτη.

Η συνεργασία με τους πολιτιστικούς Συλλόγους και γενικότερα με όλες τις εθελοντικές ομάδες και φορείς, είναι καθοριστικής σημασίας στη βελτίωση της καθημερινότητας και στην προβολή και ανάπτυξη της περιοχής.