17/1/2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

17/01/2019 14:34  -  1 αναγνώσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                           Σητεία 17-1-2019                

Αρ.Πρωτ: 247

 

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο δεύτερο όροφο του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Π. Βαρθολομαίου 9,  με τα παρακάτω  θέματα  ημερήσιας διάταξης :

 

1. Υποβολή πρότασης, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με τίτλο: Αποπεράτωση στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Σητείας, πρ/σμού 648.371,00 € (εισηγητής Λ. Τερζής)

2. Χορήγηση παράτασης του έργου: Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης. (εισηγητής Λ. Τερζής)

3. Ανανέωση/τροποποίηση σύμβασης συνεργασίας για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συνεργασίας για το έτος 2019. (εισηγητής Ν. Κοζυράκης)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας LOYALWARD Ltd για συλλογή και μεταφορά των στερεών αποβλήτων από την τουριστική μονάδα « ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ ».(εισηγητής Ν. Κοζυράκης)

5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ για το έτος 2019 -Καθορισμός υποψήφιων ακτών. (εισηγητής Ν. Κοζυράκης)

6. Έκφραση γνώμης για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σητείας. (εισηγητής Δήμαρχος)

7. Δωρεάν παραχώρηση χώρου του Δήμου σε εθελοντή κτηνίατρο για στείρωση, σήμανση και καταγραφή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

8. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών. (εισηγητής Ν. Λαντζανάκης)

9. Έγκριση απόφασης Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για σύνταξη Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας στην περιοχή του Γεωπάρκου Σητείας. (εισηγητής Λ. Τερζής)

                                                                          Ο Πρόεδρος

                                                                      Γιάννης Δρακάκης