ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

05/10/2022 13:23  -  1 αναγνώσεις

foto

    ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                                                                                                     Σητεία 05/10/2022

                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σητείας, οι δυνατότητες και προοπτικές της περιοχής, καθώς και η στενότερη συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στην πολύωρη συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Κώτσογλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Πρ/νη Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ κ. Νίκος Διαλυνάς, ο κ. Κώστας Βασιλάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μανόλης Μακρονικολάκης.

Η περιοχή του Δήμου Σητείας διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις απαραίτητες προϋποθέσεις - υποδομές για να διεκδικήσει, με σωστό σχεδιασμό, το μερίδιο που αναλογεί στην τουριστική ανάπτυξη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η Σητεία είναι ένας «κρυμμένος παράδεισος» που, για όσους γνωρίζουν είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάδειξης και προώθησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δύο Αντιπεριφερειάρχες και τους συμμετέχοντες στη συνάντηση.