ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ

05/08/2020 13:16  -  1 αναγνώσεις

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ                                                                       Σητεία 5-8-2020

ΣΗΤΕΙΑΣ  (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κατόπιν εισηγήσεως του υπεύθυνου των Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Εκδηλώσεων κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη, ενημερώνουμε του υπεύθυνους των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου μας για τα παρακάτω :

1.   Το Πρόγραμμα προπονήσεων στο Εθνικό Στάδιο Σητείας έως την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 διαμορφώνεται ως εξής :

Κεραυνός Α.Ο

Τρίτη και Παρασκευή από ώρα 17:00 έως 21:00  [Στο μισό γήπεδο κατά την επιλογή τους ]

Τετάρτη από ώρα 17:00 έως 21:00  [ Ολόκληρο το γήπεδο ]

Παλαίμαχοι Νίκης Σητείας

Δευτέρα και Πέμπτη από ώρα 18:30 έως 20:00  [ Ολόκληρο το γήπεδο ]

Το πρόγραμμα θα αλλάξει στις 10 Αυγούστου 2020, οπότε και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του Αθλητικού Σωματείου της Νίκης Σητείας, ενώ το Τελικό Πρόγραμμα προπονήσεων θα εκδοθεί μετά τις 20 Αυγούστου 2020, όπου θα ξεκινήσει προπονήσεις και η ομάδα της Σκοπής.

2.   Καλούνται οι αρμόδιοι Προπονητές των Ομάδων :

-    Νίκη Σητείας

-     Κεραυνός Σητείας

-     Παλαίμαχοι Νίκης Σητείας

-     Ομάδα Σκοπής

όπως παρευρεθούν την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 στις 18:30 στο Εθνικό Στάδιο Σητείας, για την από κοινού συζήτηση και διαμόρφωση των αναγκών της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου και την κατανομή των ωρών του προσωρινού προγράμματος προπονήσεων.

3.    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι Αθλητικοί Σύλλογοι – Σωματεία  που χρησιμοποιούν  τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Κ.Α.Σ.  ( Εθνικό Στάδιο Σητείας,  Γήπεδα Τένις, Γήπεδο Χανδρά κ.α. )  όπως αιτηθούν την εκ νέου έγκριση και παραχώρηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, βάσει των έκτακτων διατάξεων και μέτρων για την μη διασπορά του νέου Κορωνοϊού.