Χαιρετισμός Δημάρχου

04/09/2007 16:24  -  46383 αναγνώσεις

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

 

Με αφορμή την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, δράττομαι της ευκαιρίας να σας απευθύνω έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και να σας διαβεβαιώσω για ακόμη μία φορά ότι η δημοτική αρχή, στο σύνολό της, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της περιοχής.

Όσον αφορά τα θέματα της καθημερινότητας, ακόμη και τώρα, παρά την αυξημένη λόγω θέρους επισκεψιμότητα της περιοχής, καταβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να διασφαλίσουμε άρτιες υπηρεσίες καθαριότητας, ύδρευσης, αποχέτευσης, ενώ παράλληλα στηρίζουμε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Όσον αφορά τα γενικότερα ζητήματα, λαμβάνουμε μέριμνα, σε συνεργασία με τοπικούς και όχι μόνο φορείς, για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας, για την ολοκλήρωση των εργασιών του Β.Ο.Α.Κ. στην περιοχή (γέφυρα Χαμεζίου) και δίνουμε μάχη σε πολλά μέτωπα για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου. Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης, παρά το πλήθος των αντιμαχόμενων δυνάμεων, όπως για παράδειγμα οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης.

Αυτά σε συνδυασμό με άλλα έργα μικρότερης κλίμακας απαρτίζουν το πλαίσιο των δράσεων μας για μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας.

Δηλώνω απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας είναι αδιάκοπη και αταλάντευτη, ενώ ευελπιστώ με τη στήριξη του Σητειακού λαού να καταλήξει σε θετικά αποτελέσματα.

                                                                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

                                                                                                     ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ