Συγχαρητήριο μήνυμα σε διακριθέντες αθλητές.

05/05/2023 10:14  -  1 αναγνώσεις

                 ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

        ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

            ΣΗΤΕΙΑΣ  (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.)                                                                                           Σητεία 5/5/2023


                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συγχαίρουμε τον Πέτρο Παπαγιάννη αθλητή του Βιτσέντζου Κορνάρου, που πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ στο σχολικό πρωτάθλημα στα 200 μ.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στον Πέτρο Κουρουπάκη, αθλητή του Σητειακού Α.Ο. που κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδας – Κύπρου στα 1.500μ. , στην Βασιλική Μουρουγιάννη αθλήτρια του Βιτσέντζου Κορνάρου, η οποία στα 100μ. με εμπόδια κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου και στον αθλητή Ζογλοπίτη Γεώργιο από το ΕΠΑΛ Σητείας που κατέκτησε την 6η θέση στα 800μ.

Πολλά Μπράβο στους προπονητές και τους γονείς που καθημερινά είναι δίπλα στους αθλητές μας και τους στηρίζουν όσο πιο πολύ μπορούν.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή τύχη στα επόμενα μεγάλα βήματα τους εντός και εκτός αθλητισμού και τα προτρέπουμε με ήθος, πείσμα, εργατικότητα και  προσήλωση να πορεύονται πάντα στη ζωή τους.

Μας κάνετε υπερήφανους!

 

                                                                                           Με τιμή

                                                                              Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

                                                                                  Κωστής Λυμπερίου