18.10.2021.ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΗΡΙΩΝ

14/10/2021 15:11  -  1 αναγνώσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

                                                                                          ΣΗΤΕΙΑ 18/10/2021

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΗΡΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Σητείας, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει τηλεφωνικά ή με email την επιθυμία τους για διενέργεια μετασεισμικού ελέγχου σε ακίνητά τους, καθώς και εκείνους που προτίθενται να κάνουν σχετική δήλωση, ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την ειδική αίτηση η οποία βρίσκεται αναρτημένη παρακάτω, μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021.

Διευκρινίζουμε ότι οι αυτοψίες θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και ο έλεγχος θα αφορά σε όλη την οικοδομή και όχι μεμονωμένους ορόφους. Για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο οι αιτήσεις να κατατίθενται από τον ιδιοκτήτη (ή όλους τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων) του κτηρίου προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα διαμερίσματα της οικοδομής κατά την διενέργεια του ελέγχου. 

Η υποβολή της αίτησης θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στο κεντρικό Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου και στα γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ιτάνου, Λεύκης και Ανάληψης, είτε ηλεκτρονικά στο email: papamikrou@sitia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας (τηλ. 2843341223).

Αρχεία