Υπογραφή σύμβασης έργου: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΥΤΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

23/06/2022 14:55  -  1 αναγνώσεις

foto

       ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                                       

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                                                                                                             Σητεία 23/6/2022

                                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Σητείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου « ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΥΤΥ ΣΗΤΕΙΑΣ » συνολικού προϋπολογισμού 24,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας  ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. κ. Βασίλης Παπαζήσης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Θραψανιώτης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Λασιθίου κ. Γιώργος Τσιφετάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της διοίκησης και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΣΔΑΚ.

Χαιρετισμό απηύθυνε διαδικτυακά ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων  του Υπουργείου Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος.

Με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή της συγκεκριμένης υποδομής, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά  η διαχρονική ευαισθησία της Σητείας σε θέματα περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Σητείας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Περιφερειάρχη, τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, τον πρόεδρο και τα στελέχη του ΕΣΔΑΚ καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν διαχρονικά στην υλοποίηση του έργου.